Lading nagekomen foto’s Knardijk 1 oktober

Ook aanwezig, gisteren op de Knardijk, was Marco van de sterrenwacht. Hij heeft met mijn Canon 350D op vast statief wat foto’s gemaakt van de starparty. Eerste keer dat er foto’s zijn van mij tijdens een starparty al ben ik onherkenbaar.

Most Nerdy Party on the Planet šŸ™‚

Ik ben de schim achter de rechterkijker (LXD75, 6″). Middelste joekel is de 12″ Meade LX200 SCT van Victor en rechts een 20cm F4 newton op NEQ6 van astroforumlid waarvan ik de naam even kwijt ben (Peter meen ik).

Aan het einde van de avond heeft Marco ook nog Jupiter gefilmed met de DSI webcam, geplaatst in de 12″ LX200. Vandaag bewerkt en dan krijg je dergelijk beeld van de reuzeplaneet.

Jupiter op 2 oktober plm. 01:30

Als het goed is krijg ik komende week de raw video beelden zodat ik ook eens kan stacken met dit goede uitgangsmateriaal. Ben benieuwd!

You may also like...