Gratis licht van Vink

In een tijd dat lokale en landelijke overheden en ook bedrijven zich meer bewust worden van het feit dat overdaad schaadt als het op verlichting aan komt leeft “Milieu Adviesburo” Vink uit Barneveld nog in het verleden. Plaatjes zeggen in dit geval meer dan woorden. De A1 loopt hier vlak langs, dit bedrijf gooit een enorme vlek wit licht de lucht in. En dat in een gebied wat toch al vrij donker is. Doodzonde. Overbodig en Vink bereikt er niets mee. De verlichting staat ’s nachts ook nog eens aan. 24×7.

Parallelweg langs de A1 bij Harselaar (Barneveld)

 

Vink bellen. Ja. Of het licht uit kan!

 

Lichtvervuiling anno 2011. Jakkes.

Ik stoor me al langer aan overmatige verlichting. Maar als het ook nog eens overbodig is, onzinnig op tijdstippen dat er een handjevol mensen over de A1 rijden waarvan een nóg veel kleiner aantal daadwerklijk bereikt zal worden door deze ‘reclame’…nee. Dan ben je als bedrijf gewoon niet slim.

You may also like...