Stargazing & Bikepacking

Not-so expensive astronomy and bikepacking stories

Now that’s one BIG battery!!

Mijn poweradapter (12v sigarettenplug naar gemodificeerde accu voor 350D) is besteld en onderweg. Levertijd hoor ik nog. Gekocht bij Andy van Astronomiser aan de overkant van het Kanaal. Met dit ding kan ik urenlang in de weilanden gaan staan om astroplaatjes te schieten. Jeej! Bottleneck nu is de laptop maar die haalt de 4 uur wel op 1 batterijlading en da’s langer dan ik zin heb (of ’s zomers: langer dan het donker is of ’s winters: langer dan mijn tenen het uithouden in de koude).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Stargazing & Bikepacking

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: